Housemates gaat verder als webshop

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om in de zomer te stoppen met de winkel in Leiderdorp. Housemates gaat wel verder als webshop. Qua assortiment ga ik me vooral richten op woonaccessoires, lifestyle artikelen en kleinmeubelen.

Vanaf aanstaande vrijdag is alles in de winkel in de sale met kortingen van 20 tot 50%. Sla dus nog snel je slag! 🙂 Mensen in het bezit van een cadeaubon, deze kunt u de komende weken nog inwisselen in de winkel.

Ik wil alle klanten van de winkel van de afgelopen jaren bedanken. Ik hoop natuurlijk dat jullie de komende tijd nog een keertje in de winkel langskomen en daarna op de webshop.

Liefs, Jonno.

NIEUWE COLLECTIE

SHOP PER CATEGORIE

OVER HOUSEMATES

Housemates is een web- en woonwinkel gespecialiseerd in de verkoop van meubels, woonaccessoires en lifestyle-artikelen. In ons assortiment vind je een mix van, leuk geprijsde, brocante en stoere meubels, sfeervolle woonaccessoires en lifestyle-artikelen.

Naast het met zorg samenstellen van het assortiment worden we net zo enthousiast van het geven van een goed stylingsadvies. Welke accessoires zijn bijvoorbeeld leuk om te combineren of wat past er binnen je interieur.

Alle producten uit de webshop zijn ook in het echt te bewonderen in de showroom in Leiderdorp. Kom gezellig even langs op vrijdag of zaterdag (of maandag t/m donderdag op afspraak). Voor een kop koffie, inspiratie of even proefzitten op een bank.

 

Naar de webshop

WE LOVE

Housemates

Living & Lifestyle

Naar de shop