Over Housemates

Housemates is een web- en woonwinkel gespecialiseerd in de verkoop van meubels, woonaccessoires en lifestyle-artikelen. Housemates onderscheidt zich van andere woonwinkels door een uniek aanbod van ingekochte woonaccessoires en meubels in combinatie met meubels die in de eigen werkplaats worden opgeknapt en vervaardigd. In de web- en woonwinkel ontstaat hierdoor een aantrekkelijke mix van brocante en stoere meubels met sfeervolle woonaccessoires en lifestyle-artikelen.

Volgens het styleconcept wil ik een selectie van woonaccessoires en lifestyle-artikelen maken die bij elkaar passen. Denk aan alles wat met wonen en styling te maken heeft. Door artikelen gezamenlijk te presenteren inspireert Housemates mensen om leuke combinaties te maken. Het aanbod van meubels wordt met zorg geselecteerd en opgeknapt in de werkplaats met als eindresultaat: sfeervolle meubels die een nieuw leven krijgen en afgewerkt zijn in prachtige matte krijtverf.

Housemates is een combinatie tussen een fysieke winkel en een webshop. De stijl en sfeer van het concept is in beiden duidelijk herkenbaar. Ik zie de combinatie van ‘clicks&bricks’ als de ideale combinatie binnen de woonbranche. In de webwinkel zijn alle artikelen te bewonderen en te koop. Als u de artikelen in het echt wil bekijken is dat mogelijk in de winkel in Leiderdorp op donderdag, vrijdag en zaterdag. In de winkel ervaart de klant persoonlijk de sfeer van Housemates onder het genot van een kopje koffie of thee. Mensen ontdekken in de winkel andere artikelen en nieuwe combinaties. De kern van de winkel is service en toegankelijkheid. Voor een tip of een compleet advies, ook hiervoor bent u bij Housemates aan het goede adres.

– Jonno Oostrum